Van den Eynde

Concerteu una Visita:

93 317 06 54
andreu@icab.cat

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

Avís legal

Aquest web és propietat d’ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal), amb NIF 46141010C i col·legiat al Col·legi d’Advocats de Barcelona amb núm. 24745. Propietari dels dominis www.eynde.es i www.eynde.cat

El domicili d’ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal)   és:

Passeig de Gràcia, 12-14, 4t, 2a

08007 de Barcelona

Tel   933170654  – Fax 934120739

Correu electrònic: andreu@icab.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 • L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal, la llei, la moral, la bona fe i / o els bons costums.
 • La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.
 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per això, i per un correcte ús del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2013, ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER, eynde.es i eynde.cat. Tots els drets reservats.

 • Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc.  estan protegits per la legislació vigent de propietat industrial i intel·lectual i són propietat d’ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) o de tercers que han autoritzat l’ús a ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal), quedant expressament prohibida l’explotació sense l’autorització d’ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER   (Van den Eynde-Dret Penal).
 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) no serà responsable en cas que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control d’ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen en causes de força major.
 • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. La web conté informació general relativa als serveis prestats per ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) i les característiques del despatx, sense que de cap manera constitueixi una font d’assessorament professional ni formi part de la relació client-advocat.
 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o exactitud dels quals no es pot responsabilitzar ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal). La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin, la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.
 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
 • ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal) es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola.
 • Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i   ANDREU VAN DEN EYNDE ADROER (Van den Eynde-Dret Penal)   ambdues parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona, ​​Espanya.

Cercar

Sobre mi

Andreu Van Den Eynde

Em dedico des de fa 18 anys a la defensa i assessorament especialitzats en matèria penal, exercint com advocat davant els jutjats i tribunals espanyols en la defensa dels interessos dels meus clients en tot tipus de conflictes.

Contacte

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

93 317 06 54 | Fax 93 412 07 39
andreu@icab.cat


Mostra un mapa més gran