Van den Eynde

Concerteu una Visita:

93 317 06 54
andreu@icab.cat

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

Especialitzacions

Dret penal econòmic i d’empresa

Tracta tota mena d’infraccions penals relacionades amb l’activitat econòmica i de les empreses i cobra major importància actualment amb la introducció de la responsabilitat penal de les persones jurídiques i la necessitat d’implantar sistemes d’auditoria de riscos penals (criminal compliance). Els delictes relacionats amb l’activitat econòmica poden ser apropiacions indegudes, insolvències punibles (alçament de béns), delictes societaris, administració deslleial, espionatge industrial, delictes contra la propietat industrial i intel·lectual, delicte fiscal, delicte ecològic i urbanístic, delictes de corrupció, blanqueig de capitals, etc.

Delictes informàtics (ciberdelicte)

La societat actual s’enfronta a noves actuacions delictives que tenen com a objectiu la destrucció o intromissió en sistemes informàtics aliens, o, simplement, que fan ús de les noves tecnologies per a la comissió del delicte. El nostre despatx està altament especialitzat en l’assessorament i defensa en supòsits de delictes informàtics, tant de delictes tradicionals que ara s’executen a través d’equips informàtics i xarxes (injúries, amenaces o estafes), com de delictes novedosos com els d’espionatge, sostracció de dades personals per al seu posterior ús fraudulent (phishing, pharming), danys per sabotatge informàtic (atacs DoS, defacement), usurpació de perfils en xarxes socials, ciberassetjament, cyberbullying, sexting, child grooming, etc.

Compliance (auditoria penal)

Visiteu el web www.auditoriapenal.com

Delictes contra les persones

Són els constituïts per atacs a la vida (homicidi o assassinat), delictes de lesions, amenaces, coaccions, agressions i abusos sexuals, delictes contra l’honor, atemptats contra l’autoritat, negligències mèdiques, mobbing, etc.

Violència de gènere i domèstica

L’increment dels processos per violència de gènere i domèstica ha fet que el despatx hagi desenvolupat una amplíssima experiència en la defensa dels acusats per aquests delictes i també en la defensa de les víctimes davant la jurisdicció especial de Violència contra la Dona.

Delictes contra el patrimoni

El despatx defensa i assessora en supòsits de robatoris, furts, estafes, apropiacions indegudes o falsificacions de documents comeses per particulars o contra ells.

Dret penal en general (altres delictes)

El nostre despatx també ha defensat en moltes ocasions casos de dret penal de la seguretat en el treball (accidents laborals). Els riscos inherents a l’exercici d’activitats econòmiques poden derivar en lesions, malalties o mort, a conseqüència d’accidents que ocorren en el desenvolupament d’aquestes activitats, i singularment en les que es relacionen amb el sector de la promoció i la construcció immobiliària o la indústria contaminant o dependent de maquinària.

La defensa de delictes contra la salut pública fa referència tant al tràfic de substàncies tòxiques com a delictes d’intoxicació o adulteració de productes.

Dintre del catàleg de delictes contra la seguretat en el trànsit, resulta necessària també la defensa penal especialitzada en casos d’alcoholèmia, conduccions temeràries, superació dels límits de velocitat, manca de permís de conduir, etc.

Procediments penals especials

El nostre despatx té experiència en la defensa penal en procediments especials, com és el procés penal de menors (dret penal juvenil) per a la defensa de persones menors de 18 anys o la defensa de les víctimes de delictes comesos per menors d’edat.

Determinats delictes se sotmeten al Tribunal del Jurat i alguns d’ells a la jurisdicció especial de l’Audiència Nacional (inclosos els procediments d’extradició o l’Ordre Europea de Detenció i Entrega – OEDE).

Cercar

Sobre mi

Andreu Van Den Eynde

Em dedico des de fa 18 anys a la defensa i assessorament especialitzats en matèria penal, exercint com advocat davant els jutjats i tribunals espanyols en la defensa dels interessos dels meus clients en tot tipus de conflictes.

Contacte

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

93 317 06 54 | Fax 93 412 07 39
andreu@icab.cat


Mostra un mapa més gran