Van den Eynde

Concerteu una Visita:

93 317 06 54
andreu@icab.cat

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

Sobre mi

Andreu Van den Eynde

Em dedico des de fa 17 anys a la defensa i assessorament especialitzats en matèria penal, exercint com advocat davant els jutjats i tribunals espanyols en la defensa dels interessos dels meus clients en tot tipus de conflictes.

Alhora exerceixo la docència en nombrosos programes formatius de dret i ciències penals.

M’apassiona defensar els casos més complexos i és per això que, quan puc, estudio tot el que arriba a les meves mans sobre delictes informàtics i investigació forense tecnològica.

CURRÍCULUM

 • Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra.
 • Advocat en exercici de l’Il·lustre Col·legi de Barcelona des de 1998.
 • Consultor de l’assignatura de Negociació i del Màster d’Advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya.
 • Professor associat de dret penal a la Universitat de Barcelona.
 • Professor de dret penal, processal penal i delictes informàtics a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona dins el Diploma de Pràctica Jurídica, el Màster en Dret Penal i el Màster en Dret de la Societat de la Informació.
 • Professor de delictes informàtics al Màster de Dret Digital de IL3-UB.
 • Professor de delictes informàtics al Màster d’Advocacia Digital de la Universitat de Salamanca.
 • Vocal de la Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia.
 • Ex Vicepresident de la Secció de Dret Penal del Col·legi d’Advocats de Barcelona.
 • Certificat Europeu de Ciberdelicte i Prova Electrònica.
 • Professor i conferenciant en múltiples cursos i jornades en matèria penal, entre d’altres, en delinqüència informàtica, prova en el procés penal, jurisdicció penal de menors, Tribunal del Jurat, dret penitenciari, etc.

ÀREES D’ACTIVITAT

La defensa i assessorament penals especialitzats abasten tot tipus de delictes, tant des de la defensa dels encausats com de les víctimes. La meva experiència professional m’ha portat a defensar casos de dret penal d’empresa o econòmic (apropiacions indegudes, insolvències punibles, delictes societaris, administració deslleial, espionatge industrial, delictes contra la propietat industrial i intel·lectual, delicte fiscal, delicte ecològic i urbanístic), delictes contra el patrimoni (robatoris, furts, estafes, apropiacions indegudes o falsificacions de documents), delictes contra la seguretat en el treball (accidents laborals amb resultats de lesions o mort), delictes contra les persones (homicidi, assassinat, lesions, amenaces, coaccions, agressions i abusos sexuals, delictes contra l’honor, atemptats contra l’autoritat, mobbing), violència domèstica, delictes contra la salut pública, delictes contra la seguretat en el trànsit (alcoholèmia, conducció temerària, manca de permís de conduir), delictes informàtics o ciberdelicte, delictes comesos per menors d’edat i dret penitenciari.

Cercar

Contacte

Passeig de Gràcia 12-14, 4t 2a
08007 Barcelona

93 317 06 54 | Fax 93 412 07 39
andreu@icab.cat


Mostra un mapa més gran