d
Follow us
  >  Despatx

El despatx

Andreu Van den Eynde
Amb més de 20 anys d’experiència com a advocat especialista en matèria penal, defenso, assessoro i acompanyo als meus clients davant els jutjats i tribunals espanyols en defensa dels seus interessos en tot tipus de conflictes penals.

Les meves especialitats principals són el Dret penal general, Dret penal econòmic, Dret penal de les TIC, Ciberdelicte, Compliance i Negociació.

La meva experiència professional m’ha portat a defensar casos de dret penal d’empresa o econòmic (apropiacions indegudes, insolvències punibles, delictes societaris, administració deslleial, espionatge industrial, delictes contra la propietat industrial i intel·lectual, delicte fiscal, delicte ecològic i urbanístic), delictes contra el patrimoni (robatoris, furts, estafes, apropiacions indegudes o falsificacions de documents), delictes contra la seguretat en el treball (accidents laborals amb resultats de lesions o mort), delictes contra les persones (homicidi, assassinat, lesions, amenaces, coaccions, agressions i abusos sexuals, delictes contra l’honor, atemptats contra l’autoritat, mobbing), violència domèstica, delictes contra la salut pública, delictes contra la seguretat en el trànsit (alcoholèmia, conducció temerària, manca de permís de conduir), delictes informàtics o ciberdelicte, delictes comesos per menors d’edat i dret penitenciari.

Habitualment imparteixo classe en nombrosos programes formatius de dret i ciències penals. Actualment sóc professor associat del departament de dret penal i cibercrim de la Universitat de Barcelona i del Màster d’Advocacia de la Universitat Oberta de Catalunya. A més, he compartit la meva experiència com a docent de Dret Processal Penal al Col·legi d’Advocats de Barcelona i en matèria de Negociació a la Universitat Oberta de Catalunya.

Durant aquest temps, he escrit diverses publicacions en revistes especialitzades així com d’un bloc en el qual va dur a terme reflexions i anàlisis de matèries de dret penal.

M’apassiona defensar els casos més complexos i és per això que, quan puc, estudio tot el que arriba a les meves mans sobre delictes informàtics i investigació forense tecnològica.

Podeu consultar el meu currículum i les meves últimes publicacions al meu perfil de Linkedin.

Laia Altayó
Soc advocada en exercici des de 2010, em vaig incorporar al despatx el 2017 per treballar exclusivament en la defensa de casos relacionats amb el dret penal.